top of page

Pieter Bosters

Als voormalig Michelinster Chef-Kok van Restaurant Mijn Keuken, heeft hij ruim 13 jaar lang gastronomische ervaring opgedaan en zijn basis gevormd in gerenommeerde restaurants in België, Ierland & Nederland, zoals de Karmeliet***, Ballymaloe House, de Bokkedoorns** & Inter Scaldes***.

 

Met zijn kookstijl, gebaseerd op duurzaamheid, respect voor het product en structuur in het gerecht, laat hij vooral de smaak van vis, schaal- en schelpdieren & groenten spreken. Hoewel hij een nieuw ontwikkelde liefde heeft voor vegetarische gerechten, blijft eerlijk stuk vlees een zwakte. Ontdek de culinaire creaties van deze gepassioneerde chef aan huis en geniet van een onvergetelijke ervaring bij u thuis.

Pieter is aan het wildplukken

Thuismenu

Tijdens de feestdagen is het vaak druk en kan het lastig zijn om een feestelijke maaltijd te bereiden. Gelukkig is er een oplossing die veel families inmiddels kennen en waarderen. Namelijk een kant-en-klaar pakket dat eenvoudig kan worden afgehaald en met instructies tot een smaakvol diner, lunch of borrel kan worden omgetoverd. Het assortiment biedt veel keuze, waaronder ook vegetarische gerechten en gerechten met veel groenten. Met dit gemakkelijke en smakelijke concept kunt u meteen genieten van de feestdagen zonder stress.

"Mother Nature is a true artist and our job as cooks is to allow her to shine" 
Marco Pierre White

Private Diners

Gerecht met bieten
Pieterman & Kool_edited.jpg

Geniet van een buitengewoon culinair avontuur in het comfort van uw eigen huis met Mijn Keuken Events. De voormalig Michelin chef aan huis bereidt uitzonderlijke gerechten met passie en liefde, terwijl wij zorgen voor een prachtig gedekte tafel met hand gedraaid porselein, luxe glaswerk en strak linnen. 

Geniet van de prachtige gerechten, bereid met liefde en geserveerd met passie, en kies uit onze uitgebreide selectie passende wijnen of alcoholvrije pairings. Of het nu gaat om een intiem diner voor twee of een groter gezelschap, vanaf 4 personen, wij zorgen voor een onvergetelijke avond.

Neem contact met ons op voor meer informatie en het reserveren van een exclusief privédiner met Mijn Keuken Events.

van Bergse Bodem

Pieter is niet alleen een chef van Bergse komaf, maar ook de groente Chef met een 'eigen' moestuin in de stad!

Van Bergse Bodem ligt buiten het centrum van Bergen op Zoom, op het terrein van stadsboerderij "De Kleine Kievit". Hier verbouwen Maarten & Loes een grote diversiteit aan groenten, kruiden, bessen, bloemen en fruit. Zonder bestrijdingsmiddelen en in samenwerking met de natuur.
Een deel van de tuin is ingericht voor Mijn Keuken Events en regelmatig oogsten wij hier voor private diners en events! 

Culi Car

De Culi Car in de zomer
3 stuks Aspergandel met vis en schaal en schelpdieren

Organiseert u binnenkort een evenement en zoekt u naar catering op locatie? Kies dan voor de Culi Car foodtrailer! Onze trailer biedt een ruime keuze aan kleine gerechten en hapjes die met zorg en passie bereid worden met seizoensgebonden ingrediënten, zoals de Brabantse Wal asperge.

Proef bijvoorbeeld onze heerlijke 'aspergandel', een luxe frikandel-speciaal met een Brabantse Wal asperge en andere verrukkelijke ingrediënten. Ook voor een oesterparty of streetfood-borrel kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor de perfecte culinaire invulling van uw evenement, of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of andere gelegenheid.

Onze catering op locatie is beschikbaar vanaf 12 personen en wij staan voor u klaar om uw wensen te bespreken. Neem contact met ons op via onderstaande button voor meer informatie en om een aanvraag te plaatsen.

bottom of page